Bubbles na gali Gault&Millau 2018


Bubbles na gali Gault&Millau 2018

 

Już 27 listopada we Wrocławiu odbędzie jedna z najważniejszych imprez gastronomicznych – gala Gault&Millau połączona z premierą IV edycji Żółtego Przewodnika. Słynny przewodnik zawiera listę najlepszych restauracji z całego kraju.

Po raz kolejny Bubbles zostało docenione i zawarte w słynnym Żółtym Przewodniku, a nasz wspaniały Szef Kuchni – Seweryn, został zaproszony na uroczystą Galę. Jesteśmy niezwykle dumni i cieszymy się, że nasza ciężka praca i serce które w nią wkładamy zostały po raz kolejny docenione.

W gali udział weźmie ok. 400 Szefów Kuchni, których restauracje zostały uwzględnione w Żółtym Przewodniku na rok 2018. Podczas gali zostanie również ogłoszona piątka najlepszych szefów kuchni w Polski. Oczywiście trzymamy kciuki i kibicujemy Sewerynowi 😊

gala Gault&Millau - Bubbles Bar

 

Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska 2018 to ogólnopolskie, najbardziej sprawdzone źródło informacji o tym, gdzie warto zjeść i gdzie można kupić regionalne produkty, przetestowane i polecane przez redakcję Żółtego Przewodnika. W tym roku inspektorzy spośród tysiąca odwiedzonych restauracji w całej Polsce wybrali 580 restauracji, które polecają w swoim przewodniku.

Gala Gault&Millau jest zwieńczeniem całorocznej pracy inspektorów oraz podsumowaniem Gault&Millau Tour 2017, której celem jest nie tylko wyłonienie najbardziej utalentowanych szefów kuchni w Polsce, lecz również integrowanie środowiska gastronomicznego oraz tworzenie płaszczyzny do wymiany wiedzy i doświadczeń.