Sylwester 2019-2020

Sylwester

w Bubbles

Zacznij Sylwestra

od Bąbla!

Lepiej dobrze zacząć, czy z przytupem skończyć? W Bubbles spędzisz Sylwestra tak jak wolisz!

W godz. 18:00 – 20:30 zapraszamy na PrzedParty, czyli pysznie zjesz i zdobędziesz odpowiedni nastrój na resztę wieczoru, który chcesz spędzić w innym miejscu.

Od godz. 21:30 zapraszamy Gości, którzy spędzą całego Sylwestra w Bubbles!

Sprawdź szczegóły i menu.

Sylwester PrzedParty 2019

Przedparty

udany początek wieczoru

PrzedParty

od 18.00 do 20.30

W tym czasie możesz zamawiać dowolne dania z menu poniżej.

Na początek przygotujemy dla każdego zestaw naszych najlepszych zimnych przekąsek. Wszystkie dania są przygotowywane na bieżąco, dlatego przekąski umilą oczekiwanie na zamówione pozycje z menu 😊

UCZESTNICTWO PRZEDPARTY
W CENIE: dania z menu + bufet deserowy – BEZ LIMITU

149zł / osoba (przy rezerwacji do końca listopada),

179zł / osoba (przy rezerwacji od 1 grudnia)

UCZESTNICTWO PRZEDPARTY Z OPEN BAREM
W CENIE: dania z menu + bufet deserowy + open bar – BEZ LIMITU

229 zł / osoba (przy rezerwacji do końca listopada),

259zł / osoba (przy rezerwacji od 1 grudnia)

Menu:

  • Krem z pomidorów z serem feta / Tradycyjne flaki
  • Kaszanka smażona z cebulą, pikantną kiełbasą i musztardą
  • Klasyczny hummus z warzywami i pitą
  • Plastry rostbefu z dipem musztardowym i grzanką
  • Tatar z pomidora
  • Awokado z salsą pistacjową
  • Raclette z domowymi piklami i ziemniakami
  • Tatar z polskiej wołowiny z jajkiem
  • Pajda z racletem, chorizo i konfiturą z pomidorów
  • Sałata kozi ser, szpinak, jarmuż, awokado, suszone pomidory, sos pomarańczowy
  • Sałata z boczniakiem, rukola, kiełki słonecznika i winegreat balsamiczny
  • Tatar z łososia
  • Krewetki z pastą truflową i sosem camembert z miksem sałat
  • Deski serów zagrodowych i regionalnych wędlin
  • Oliwki, marynowane szparagi, korniszonki
  • Pieczywo z oliwą
  • Kopytka domowe, ręcznie robione z sosem truflowym i polskim serem Emil Grana
  • Boczek sous vide, puree pietruszkowo-chrzanowe, pieczarki, sos śliwkowo-tymiankowy
  • Tagliolini z krewetkami, mulami, oliwą selerem naciowym, fenkułem i świeżą pietruszką
  • Noga kaczki ( wyluzowana 😊 ), pieczone buraki, skorzonera, sos pieczeniowy
  • Miętus na białym risotto z cykorią marynowaną w grejpfrucie

Bufet deserowy:

  • Sernik Bubbles
  • Creme Brulle
  • Tiramisu
  • Pudding Chia z musem mango

Open bar:

  • Wino domowe w karafkach: musujące, białe i czerwone
  • Wódka
  • Napoje bezalkoholowe (cola, tonic, sok pomarańczowy i grejpfrutowy)
  • Woda w karafkach
  • Kawa oraz Herbata

Spoza menu będzie można zamówić:

  • Świeże ostrygi 9.95/szt
  • Nogi Kraba kamczackiego 49.90/100g
Sylwester Bubbles

Sylwester

w Bubbles

Sylwester Bubbles

od 21.30 do 2.00

W tym czasie możesz zamawiać dowolne dania z menu poniżej + kieliszek szampana o północy.
Po północy menu zostanie trochę zmienione (poniżej).

W oddzielnej sali przygotujemy wydzielony parkiet do tańczenia. O najlepszą muzykę zadba dj.
Na początek przygotujemy dla każdego zestaw naszych najlepszych zimnych przekąsek. Wszystkie dania są przygotowywane na bieżąco, dlatego przekąski umilą oczekiwanie na zamówione pozycje z menu 😊

Uczestnictwo:

199 zł / osoba (przy rezerwacji do końca listopada),

249 zł / osoba (przy rezerwacji od 1 grudnia)

Uczestnictwo z Open Barem:

299 zł / osoba (przy rezerwacji do końca listopada),

399 zł / osoba (przy rezerwacji od 1 grudnia).

Menu:

  • Krem z pomidorów z serem feta / Tradycyjne flaki
  • Kaszanka smażona z cebulą, pikantną kiełbasą i musztardą 
  • Klasyczny hummus z warzywami i pitą
  • Plastry rostbefu z dipem musztardowym i grzanką
  • Tatar z pomidora  
  • Awokado z salsą pistacjową
  • Raclette z domowymi piklami i ziemniakami
  • Tatar z polskiej wołowiny z jajkiem
  • Pajda z racletem, chorizo i konfiturą z pomidorów
  • Sałata kozi ser, szpinak, jarmuż, awokado, suszone pomidory, sos pomarańczowy
  • Sałata z boczniakiem, rukola, kiełki słonecznika i winegreat balsamiczny
  • Tatar z łososia
  • Krewetki z pastą truflową i sosem camembert z miksem sałat
  • Deski serów zagrodowych i regionalnych wędlin
  • Oliwki, marynowane szparagi, korniszonki
  • Pieczywo z oliwą
  • Kopytka domowe, ręcznie robione z sosem truflowym i polskim serem Emil Grana
  • Boczek sous vide, puree pietruszkowo-chrzanowe, pieczarki, sos śliwkowo-tymiankowy
  • Tagliolini z krewetkami, mulami, oliwą selerem naciowym, fenkułem i świeżą pietruszką
  • Noga kaczki ( wyluzowana 😊 ), pieczone buraki, skorzonera, sos pieczeniowy
  • Miętus na białym risotto z cykorią marynowaną w grejpfrucie

Bufet deserowy:

  • Sernik Bubbles
  • Creme Brulle
  • Tiramisu
  • Pudding Chia z musem mango

Open bar:

  • Wino domowe w karafkach: musujące, białe i czerwone
  • Wódka
  • Napoje bezalkoholowe (cola, tonic, sok pomarańczowy i grejpfrutowy )
  • Woda w karafkach
  • Kawa oraz Herbata

Po północy do dyspozycji Gości pozostanie bufet w którym znajdą się:

  • kopytka z sosie truflowym
  • noga kaczki contit ( wyluzowana 😊 ) z burakami, skorzonerą i sosem pieczeniowym
  • krem z pomidorów oraz tradycyjne flaki
  • Plastry rostbefu z dipem musztardowym
  • Sałata kozi ser, szpinak, jarmuż, awokado, suszone pomidory, sos pomarańczowy
  • Sałata z boczniakiem, rukola, kiełki słonecznika i winegreat balsamiczny
  • pieczywo

Kieliszek szampana o północy

Spoza menu będzie można zamówić:

  • Świeże ostrygi 9.95/szt.
  • Nogi Kraba kamczackiego 49.90/100g
Sylwester 2019 rezerwacja

Zarezerwuj

Sylwester

Ogólne warunki rezerwacji

Rezerwacje przyjmujemy wyłącznie drogą elektroniczną na adres e-mail: office@bubbles.com.pl

Na PrzedParty oraz Sylwestra Bubbles przyjmujemy przedpłaty w wysokości 100% (gotówką, kartą lub przelewem).

Gwarancją rezerwacji miejsca tego dnia jest przedpłata w wysokości 100% za wybraną opcję.

Warunkiem skorzystania z oferty jest wykupienie przez wszystkie osoby przy stole odpowiedniego menu:
1. PrzedParty Menu
lub
2. Sylwestrowe Menu.

Do końcowego rachunku będzie doliczone 12,5% serwisu kelnerskiego.

Poniżej znajdują się dane do przelewu oraz numer konta.
W tytule przelewu proszę podać imię i nazwisko z rezerwacji oraz ilość osób.
O cenie pakietu decyduje data wpłynięcia środków na konto.
Potwierdzenie przelewu proszę wysłać na adres e-mail: office@bubbles.com.pl

Nazwa: Europol Sp. z o.o.
Adres: Plac Piłsudskiego 9, 00-078 Warszawa
Numer rachunku IBAN: PL 89 1160 2202 0000 0002 6622 8894
Kod SWIFT banku: BIGBPLPW


W przypadku rezygnacji z rezerwacji informację należy przesłać na e-mail z minimum 5 dniowym wyprzedzeniem.

Do zobaczenia w Bubbles!