Festiwal Fine Dining Week w Bubbles
Z radością ogłaszamy dołączenie naszej restauracji do festiwalu smaków jakim jest Fine Dining Week !
Tylko zerknijcie, co z tej okazji przygotował szef kuchni Adam Drężek:
MENU A
Pozycja 1:
Carpaccio z buraka z sakiewkami z kozim serem i owocami leśnymi
Pozycja 2:
Pierogi z kurkami i wiejskim twarogiem z sosem kurkowym z ziołami i oliwą szczypiorkową
Pozycja 3:
Crème brûlée z pistacjami i musem z białej czekolady
MENU B
Pozycja 1:
Ceviche z sandacza na carpaccio z fasolki szparagowej z chipsem z marchwi i vinegret yuzu
Pozycja 2:
Saltimbocca cielęca na puree musztardowym z fasolką szparagową, grzybami i chipsem z szynki serrano
Pozycja 3:
Tarta z ganache kawowym, jeżynami i crème de cassis
Serdecznie zapraszamy!