Sukces na Gali Gault&Milau!
„Restauracja opiera się na idei, że musujące wino można pić codziennie, wcale nie czekając na specjalne okazje” – tak Bubbles we fragmencie swojej recenzji opisuje najnowszy Żółty Podręcznik Gault&Milau. W jego wydaniu na 2017 rok Restauracja Bubbles utrzymała swój wysoki status, otrzymując 12,5 punktu, czyli dokładnie tyle, co w minionym roku.
Trzymamy poziom! Sukces na Gali Gault&Milau!
Premiera nowej edycji prestiżowego Przewodnika, w którym miejsce znajdują dla siebie najlepsze Restauracje na terenie całego kraju, miała miejsce podczas uroczystej gali w łódzkim EC 1. – To dla nas bardzo miły moment. Cieszymy się, że ponownie nas wyróżniono. Cieszymy się, że po sukcesie z minionego roku, utrzymaliśmy zdaniem ekspertów wysoki poziom, co jak wiemy w branży kulinarnej wcale nie jest łatwe – skomentował Szef Kuchni – Tomasz Pydyś, który reprezentował Restaurację Bubbles podczas Gali w Łodzi.
Pełny opis Bąbli w Żółtym Przewodniku na 2017 rok, można znaleźć na 309 stronie 🙂
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
+ There are no comments
Add yours