Warsaw Bubbles Day
22 września odbędzie się pierwszy w Polsce festiwal z szampanem w roli głównej – Warsaw Bubbles Day. Jednak nawet najbardziej wysublimowane smaki rodem z Szampanii lubią towarzystwo dobrego jedzenia. W związku z tym Bubbles będzie miał zaszczyt zaserwowania naszych najlepszych przekąsek w formie finger food.
W naszym menu nie mogło zabraknąć:
– Kaszanka z chorizzo i cebulą
– Tatar z pomidora na grzance
– Awokado z salsą pistacjową na bagietce
– Pate ze śledzia na ciemnym pieczywie
– Bliny pszenno gryczane w kawiorem
– Kumpiak ( Polska szynka dorzewajaca ) z pomidorem malinowym na bagietce
– Camembert na krakersie z konfitura cebulową
– Ślimaki w pieczonych pomidorach
– Pate z foie gras na chałce z konfitura pomarańczową
– Sardynki na grzance z sosem cytrynowym
– Polskie sery zagrodowe oraz wędliny
– Sernik Bubbles
– Makaroniki
– Creme Brulle
– Sorbety przygotowywane za pomocą ciekłego azotu
Wydarzenie odbędzie się w Domu Towarowym Bracia Jabłkowscy przy ul. Brackiej 25 w Warszawie.
W godzinach 9 – 17 zapraszamy profesjonalistów (pracowników branży winiarskiej i HoReCa).
W godzinach 17 – 22 zapraszamy profesjonalistów i gości indywidualnych.
Więcej informacji na stronie wydarzenia: http://warsawbubblesday.pl/
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
+ There are no comments
Add yours