Wyjątkowa kolacja Walentynkowa – Zakochaj się w Bubbles
Miłość można wyrazić za pomocą żarliwego spojrzenia, czułego gestu, ale też pysznego jedzenia pobudzającego zmysły.
Menu pełne przepysznych dań przygotował dla Was na ten szczególny dzień Szef Kuchni Bubbles, na które serdecznie zapraszamy. Zapewniamy również nastrojową atmosferę i największy wybór bąbelków z całego świata!
Zapraszamy do rezerwacji stolików na godzinę 18.00* i 21.00*, oferujemy specjalne Menu Walentynkowe składające się z przystawki, dania głównego, deseru (do wyboru) w cenie 120 zł za osobę plus 10% serwisu kelnerskiego. Dodatkowo można będzie zamówić między innymi nasze kultowe ostrygi, tatar z pomidora czy nogi kraba kamczackiego.
*Z uwagi na bardzo duże zainteresowanie zdecydowaliśmy o wprowadzeniu trzygodzinnych rezerwacji, aby udostępnić stolik kolejnym gościom. Dziękujemy za wyrozumiałość.
Na naszą Walentynkową kolację przyjmujemy przedpłaty w wysokości 100 zł (gotówką, kartą lub przelewem).
Będziemy zaszczyceni mogąc z Państwem spędzić ten wyjątkowy wieczór!
Zapraszamy do rezerwacji:
Rezerwacje przyjmujemy tylko e-mailem.
e-mail: office@bubbles.com.pl
*Gwarancją rezerwacji miejsca tego dnia jest wpłata 100zł za Menu Walentynkowe, które jest obowiązkowe tego dnia.
*Poniżej znajdują się dane do przelewu oraz numer konta.
*W tytule przelewu proszę podać imię i nazwisko z rezerwacji oraz ilość osób.
*Potwierdzenie przelewu proszę wysłać na adres e-mail: office@bubbles.com.pl
*W przypadku rezygnacji z rezerwacji, należy poinformować nas o tym fakcie, na adres e-mail: office@bubbles.com.pl, przynajmniej 5 dni przed wydarzeniem.
*Po dokonaniu płatności nie ma możliwości zwrotu środków na konto, kartę lub zwrotu w gotówce. Zwrot będzie dokonany w formie voucheru do wykorzystania w Bubbles.
Dane do przelewu:
Nazwa: Europol Sp. z o.o.
Adres: Plac Piłsudskiego 9, 00-078 Warszawa
Numer rachunku IBAN: PL 89 1160 2202 0000 0002 6622 8894
Kod SWIFT banku: BIGBPLPW
Menu Walentynkowe
Przystawki (jedna do wyboru)
Mule w sosie szafranowym
Kompresowany ogórek z awokado, orzechami i marynowaną dynią, kozim serem i kiełkami grochu
Plastry kaczki z sosem z czarnej porzeczki i julienne z mango
Dania Główne (jedno do wyboru)
Królik faszerowany, puree z pietruszki i mus z moreli
Filet z sandacza na ciastku z amarantusa, smażoną kapustą z kminkiem i sosem cytrynowo-kardamonowym
Desery (jeden do wyboru)
Ciastko ptysiowe z lodami waniliowymi, polewą z gorzkiej belgijskiej czekolady
Francuskie ciastko z kremem dyniowym i sosem z czerwonej porzeczki
Dodatkowe dania, dostępne tego dnia w cenach regularnych z karty
Nogi kraba kamczackiego
Tatar z pomidora
Świeże ostrygi z cytryną i mignonette
Kaszanka z cebulą i chorizo
Mule w sosie maślano-winnym lub arrabiata
Plastry rostbefu z dipem musztardowym
Awokado z salsą pistacjową
Foie gras z musem kiwi i grzankami
Ślimaki w sosie serowo-bazyliowym
Tradycyjny tatar wołowy z jajkiem
Krewetki z musem jabłkowym