Sylwester 2017

Sylwester 2017

Sylwestrowe Be4Party

w Bubbles!

 

Sylwester czai się tuż za rogiem, zatem najwyższy już czas pomyśleć o świętowaniu ostatniego dnia 2017 roku! Bubbles chce wprowadzić nową, świecką tradycję i zaprasza Was na Sylwestrowe Be4Party. Zapewniamy wyjątkowe doznania smakowe, szampańską atmosferę i fantazyjne koktajle.

Zaczynamy już od 18.00 i oferujemy Open Menu w cenie 180 zł od osoby i Open Bar za jedyne 70 zł od osoby. W tej formie można bez ograniczeń skosztować dań i napoi ze specjalnego sylwestrowego menu przez trzy godziny. Dodatkowo można będzie zamówić nasze kultowe ostrygi, kawior z jesiotra czy nogi kraba kamczackiego.

Na nasze Sylwestrowe Be4Party przyjmujemy przedpłaty w wysokości 100% (gotówką lub kartą). Warunkiem skorzystania z oferty jest wykupienie przez wszystkie osoby przy stole Open Menu. Do końcowego rachunku będzie doliczone 12,5% serwisu kelnerskiego.

Sylwestrowe Be4Party w Bubbles gwarancją sukcesów w Nowym Roku!

Zapraszamy do rezerwacji:
tel.: +48 512 540 913
e-mail: office@bubbles.com.pl

 

Zarezerwuj stolik

Sylwester 2017 - bubbles bar

Sylwestrowe menu:

 
  • Krem z pomidorów z kremowym kozim serem
  • Fasolka szparagowa z chorizzo i bobem
  • Kaszanka smażona z cebulą, pikantną kiełbasą i musztardą
  • Sardynki na grzance Dijon z sosem cytrynowym
  • Pate z wędzonego śledzia
  • Vitello tonnato
  • Bliny z wędzonym łososiem lub z kawiorem i kwaśną śmietaną
  • Tatar z pomidora
  • Talerz Kumpiaka, polskiej szynki z Podlasia dojrzewającej 10 miesięcy
  • Awokado z salsą pistacjową
  • Raclette z domowymi piklami i ziemniakami
  • Rydze na maśle lub z pieczonymi pomidorami
  • Camembert z Normandii, dodatki: konfitura, chorizzo lub bób i suszone pomidory
  • Tatar z polskiej wołowiny z jajkiem
  • Mule, w sosie szafranowym, maślano-winnym lub arrabiata
  • Merguezy – kiełbaski wołowe w czerwonym winie z pomidorami i chilli
  • Łosoś gravadlax z kremem truflowym i sosem cytrynowym
  • Sałata kozi ser, szpinak, jarmuż, awokado, suszone pomidory, sos pomarańczowy
  • Sałata Cezar z kurczakiem
  • Ślimaki z Mazur w sosie szafranowym, maślano-winnym lub arrabiata
  • Tatar z tuńczyka
  • Foie gras
  • Pate z wątróbki i Foie Gras z konfiturą malinową
  • Deska polskich serów zagrodowych lub regionalnych wędlin
  • Kopytka z sosem truflowym
  • Wołowina po Burgundzku z kopytkami i ogórkiem kiszonym
  • Soczysta pierś kaczki w sosie z marynowanego buraka z ziemniakami i miksem sałat
  • Tagliatelle z ośmiornicą i pieczonymi pomidorami
  • Sandacz z sosem szafranowo porowym z kaszą bulgur i pieczonymi warzywami
  • Pieczywo, oliwa

Bufet deserowy:

  • Sernik Bubbles
  • Creme Brulle
  • Tartoletki cytrynowe
  • Ciasto marchewkowe z białą czekoladą

Open bar:

  • Prosecco
  • Kawa
  • Herbata
  • Woda gazowana/niegazowana